تعمیرات تلسکوپ

تعمیرات تلسکوپ

بشر همیشه به دنبال عجایب بوده است  و کشف دنیاهای جدید و به همین دلیل از زمان پیدایش در زمین همراه در حال مسافرت و مهاجرت بوده تا دنیاها و سرزمین های جدیدی را کشف کند. به غیر از زمین چیزی که برای بشر عجیب و دست  نیافتنی می نمود آسمان و دسترسی به آن بود. همیشه آسمان برای بشر همراه باشگفتی ها بود و انسان نیز به دنبال کشف این اسرار که ستاره ها چیستند – چرا ماه گاه به صورت هلال در می آید و گاه کامل است ، ماه گرفتگی و خورشید گرفتی به چه گونه و چرا اتفاق می افتد و اصلا جهان چگونه کار میکند بود. این  پیشینه ها همه باهم دانشی به نام نجوم را پدید آورد که علم نجوم مطالعه آسمان و هر آنچه در آن است را شامل می شود. از همان زمان و پیدایش علم نجوم و مطالعه ستاره ها دانش ریاضی و هندسه و همچنین فیزیک  نیز به انی دانش پیوستند و در پیشبرد این علم را رقم زدند.  در این میان با پیشرفت انسان در بخش ابزارها و ساخت ابزارهای مختلف بسیاری دستگاه و ابزار در جهت استفاده برای دانش نجوم  ساخته شدند و با پیشرفت فناوری های امروزی ما شاهد پیشرفته رتین  ابزارهای نجوم و کیهان شناسی هستیم . در بین این  ابزارها یکی وجود  دارد که از همان ابتدای اختراع دنیای کیهان شناسی و نجوم را  متحول کرده  و می توان گفت تمامی پیشرفت های حال حاضر نجوم از آن  زمان اختراع حاصل شد که این وسیله ی با ارزش و محبوب دنیا نجوم تلسکوپ است. تلسکوپ ها چشمان بشر به دنیاهایی فراتر از زمین را باز کرد و دانشمندان توانستند با استفاده از تلسکوپ به جواب خیلی  از سوالات خود برسند که چرا ماه میگیرد و خورشید همینطور و آن برق های ناگهانی آسمان ( شهاب وارها ) چیستند.

اولبن بار تلسکوپ به دست ریاضی دان و فردی متفکر به نام گالیله که اهل ایتالیا بود اختراع و به کار گرفته شد و تلسکوپ ها از آن زمان تا کنون پیشرفت های بسیاری کرده اند که ما امروزه شاهد تلسکوپ  هایی بزرگ و قدرتمند و مجهز به سیستم های مکان یابی و الکترونیکی هستیم و همچنین تلسکوپ های فضایی. با  وجود این تلسکوپ های پیشرفته باز هم تلسکوپ هایی هستند که از نظر امکانات  کمترو کوچکتر بوده که این گونه تلسکوپ ها در اختیار کانون ها و موسسات مطالعاتی – مراکز علمی  پژوهشی و…. هستند  .البته این   تلسکوپ های کوچ هم ابزارهای خاص خود را دارند که میتوان به سیستم جستجوی خود کار و بخش ریابی الکترونیکی اجرام فضای اشاره کرد که در اصطلاح به این تلسکوپ ها Go To گفته می شود.

تلسکوپ هایی که فاقد موتور  و سیستم الکترونیکی هستند در دسته ی تلسکوپ های آنالوگ قرار دارند و تلسکوپ های الکترونیکی از نوع دیجیتال  هستند. بخش الکترونیکی در تلسکوپ های دیجیتال نیز دچار خرابی های مختلفی میشود که می توان به خرابی موتور گرداننده – خرابی واحد کنترل ( دسته ی کنترل ) خرابی بخش ردیابی و … اشاره کرد. مرکز تعمیرات سخت افزار با بهره گیری از ابزارهای پیشرفته  در زمینه عیب یابی و تعمیرات تخصصی تلسکوپ های الکترونیکی و GOTO در خدمت موسسات و پژوهشگاه های سراسر کشور می باشد. عیب یابیو تعمیرات برندهای مختلف تلسکوپ و مدل های مختلف در این مرکز تعمیراتی به صورت کامل صورت میگیرد و شما عزیزان می توانید در صورت خرابی تلسکوپ شخصی و یا موسسه  ای خود جهت تعمیرات و بازبینی تلسکوپ را به انی مرکز منتقل کنید. تا عیب یابی و رفع مشگل گردد. لازم به ذکر است که بعد از اتمام کار تعمیرات به مدت ۲۴ ساعت در حالت تست قرار میگیرد تا خرابی های احتمالی در همین مرکز مشخص شود  تادر زمان استفاده مشکلی  پیش نیاید.

لازم به ذکر است که تعمیرات تلسکوپ های شخصی اپتیکی – الکترونیکی و تلسکوپ های رادیویی در این  مرکز انجام می شود.

تلفن تماس با واحد تعمیرات : ۰۲۱۸۸۹۵۸۳۷۵

آدرس » میدان انقلاب – خیابان کارگر شمالی – بعد از چهار راه نصرت – کوچه عبدی نژاد – پلاک ۱۸ – طبقه سوم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هجده + ده =