تعمیرات کامپیوتر
کامپیوتر از پر استفاده نترین ابزارهایی است که وجود دارد و میتوان گفت کامپیوتر ها بسیار فراتر از یک ابزارهستند و با استفاده از کامپیوترها خیلی از کارهای پیشرفته و سخت را انجام دهیم. رایانه ها از گذشته تا امروز سیر تحول بسیاری را گذرانده اند که ما امروزه میتوانیم از آخرین دست آوردهای این حوزه استفاده کنیم که شاهد سخت افزارهای قوی و نرم افزارهای پیشرفته ای هستیم. در گذشته خیلی از کارها که نیازمند آزمایشات مهمی بود مانند مهندسی ساختمانی و عمران و خیلی دیگر از آزمایشات که باید خروجی سازه و قدرت تحمل آن مورد آزمون قرار میگرفت را بدون رایانه باید با شبه سازی های واقعی انحام میدادند که این مدل هم هزینه زیاد در بر داشت و هم این که خطراتی زیادی را همراه خودش داشت و به همین دلیل کار را دشوارتر کرده بود.ولی از وقتی کامپیوتر ها وارد بازار شندند همه چیز تغییرات زیادی کرده و امروزه مهندسان در هز زمینه ای به راحتی میتوانند سازه و طرح خود را مورد آزمون قرار دهد بدون این که خطرات جانی و هزینه های زیادی را داشته باشد و جالت ان که نتیجه ی خروجی همان نتیجه خواهد بود که طرح و یا سازخ در واقعیت رفتار خواهد کرد.
در زیر و در ادامه میخواهیم ساختار کامپیوتر و قطعات ان را نام برده و کار هرکدام را به صورت مختصری توضیح دهیم. در ادامه با ما همراه باشید.
مادربرد :
این قطعه بزرگترین قطعه در کامپیوتر و از اصلی ترین اعضای ساختار کامپیوتر می باشد. مارد برد با ایجاد یک بستر سخت افزاری حالتی را ایجاد کرده اند که تمامی قطعات همزمان و به صورت یک پارچه بتوانند با هم کار کنند. کار مادر برد یه حدی در کامپیوتر مهم است که خرابی و بروز مشکل در ان می تواند باعث از کار افتادن کلی کامپیوتر شود. مادربرد خود درای مدار تغذیه چندگانه ای می باشد که بعد از ورودی برق از پاور گرفته تا مدار برق رسانی به کارت گرافیک – رم و cpu را شامل می شود.خرابی های مختلفی برای مادر برد پیش می آید که از این مشکلات می توان به خرابی چیپ های شمالی و جنوبی – خرابی مدارت تغذیه – حرابی بایوس و خراب شدن فایل فلش بایوس و …. اشاره کرد .
کارت گرافیک
این قطعه همان طور که از نامش پیداست کارمربوط یه گرافیک را انجام میدهد و پردازش های گرافیکی بر عهده ی کارت گرافیک می باشد. خرابی های کارت گرافیک معمولا در بخش آسی های بافر آن و یا در بخش چیپ اصلی اتفاق می افتد که در این صورت و در زمان عیب یابی می توان تشخیص داد که مشکل از کدام سمت می باشد.
رم (RAM)
رم به منزله ی حافظه ی کوتاه مدت برای کامپیوترها می باشد که باعث میشود عملکرد cpu دچار اختلال نشده و نیز با سرعت بالایی به داده ها دسترسی پیدا کند و این سرعت پردازش را بالا می برد. در کامپیوتر ها یکی از علایم خرابی رم ها بالا نیامدن کامپیوتر به صورت گاه و بیگاه و یا در هنگاه بوت شنیده شدن صدای بوق ممتد می باشد. در چنین مواقعی از آن جایی که کامپیوتر سیستمی پیچیده می باشد باید در ابتدا از خرابی رم اطمینان حاصل کرد زیرا در خیلی از موارد خرابی مدار تغذیه رم در مادر برد نیز باعث کار نکردن رم می شود که اگر دقت نشود به اشتباه خرابی رم تشخیص داده خواهد شد.
هارد دیسک
هارد دیسک که به منزله حافظه ی بلند مدت کامپیوتر محسوب میشود تمامی اطلاعات را که شما در کامپیوتر خود وارد می ک نید در هارد دیسک به صورت دائمی ذخیره می شود برعکس رم گه وقتی کامپیوتر را خاموش کنیم تمامی اطلاعات رم پاک می شود.هارد دیسک ها به ضربه حسایت بالایی داشته و به حدی باور نکردنی ضربه و تکان های شدید باعث از کار افتدان آن ها می شود.برای همین است که حتی لپ تاپ که یک کامپیوتر قابل حمل است نباید در حالت روشن بودن کامپیوتر را ( لپ تاپ) را حرکت داد زیرا باعث خرابی خرابی خواهد شد. نرم افزارهای سیستمی مانند ویندوز و هر سیستم عامل دیگری هرچقدر هم خوب و قدرتمند باشند در هارد دیسک ذخیره و نصب می شوند و خرابی هارد باعث از کار افتادن سیستم عامل نیز خواهد شد.
پاور ( قلب هر دستگاه الکترونیکی )
پاور وظیفه ی رساندن برق مورد نیاز بخش های مختلفی را که در بالا نام برده شد را عهده دار است.وقتی پاور خراب شود نه تنها باعث خاموشی دستگاه خواهد شد ولی این خرابی فقط به خود پاور مربوط نمی شود و خرابی پاور بخش های دیگر را خراب میکند در اکثر موارد و برای همین بعد از تعمیر پاور مشاهده می شود که بخش هایی دیگر از مادربرد نیز سوخته است.
تعمیرات کامپیوترهای pc و لپ تاپ در این مرکز به صورت تخصی انجام می شود . شما عزیزان می توانید درصورت خرابی کامپیوتر خود به مرکزتعمیرات سخت افزار مراجعه نمایید.
تلفن تماس : ۰۲۱۸۸۹۵۹۱۰۷
آدرس » میدان انقلاب – خیابان کارگر شمالی – بعد از چهار راه نصرت – کوچه ی عبدی نژاذ -پلاک ۱۸ – طبقه سوم.