تعمیرات تخصصی تلویزیون LED و LCD
از جمله راسانه های بسیار محبوب و مهم تلویزیون است که می توانیم با استفاده از آن سرگرمی های مورد علاقه ی خود را در شبکه های تلویزیونی پیدا کنیم و همچنین با استفاده از تلویزون می توانیم از اخبار و شرح حال جهان خودمان باخبر باشیم.خود دستگاه تلویزیون از گذشته تا حالا تغییرات زیادی داشته اند و تحولات بسیاری را پشت سرگذاشته اند.در گذشته ما شاهد تلویزیون های مدل CRT بوده ایم که دارای سیستم لامپ تصویر بوده و همچنین ابعادی بزرگ بوده اند و همچنین بسیار سنگین. در حالی که تلویزیون های زمان حال حاضر بسیار کم حجم و سبک و دارای ابزارها و امکانات فوق العاده ای هستند که میتوانیم از هر کدام از امکانات که نیازداریم استفاده کنیم.
میتوان از مدل تلوزیون های امروزی به نوع LCD – LED – Plasma و اشاره کرد که از پر استفاده ترین ها LCD و LED ها هستند. تلویزیون های LCD و LED شباهت های بسیار از نظر ساختار به هم دارند ولی در یک الی رو بخش باهم متفاوت هستند که این تفاوت بیشتر مربوط به پنل و سیستم نور زمینه یا همان بکلایت در تلویزیون ها می باشد. تلویزیون های LCD دارای کیفیت تصویر قابل قبول و خوبی هستند ، نور زمینه برای نمایش تصاویر در این تلویزیون ها توسط لامپ هایی موسوم به فلورسنت تامین می شود که این لامپ ها شباهت بسیاری به لامپ های مهتابی داشته ولی بسیار نازک هستند و شکننده ، برق مورد نیاز برای روشن کردن این لامپ ها به وصرت نوسانی و یا به عبارتی پالسی بوده و با ولتاژ بسیار بالا در حد کیلو ولت ( چند هزار ولت) می باشند ولی با امپراژ بسیار کم و رد حد چند صد میلی آمپر. و برای همین خطری ندارند زیرا در برق گرفتگی ها و خطرات برق توسط واحد آمپر و یا همان شدن جریان بالا اتفاق می افتد و ولتاژ بالا خصوئوصا در حالت نوسانی در داخل خود دستگاه خنثی می شود. مداری که این ولتاز بالای پالسی را برای لامپها ایجاد میکند به نام مدار های ولتاژ نامیده می شود که وظیفه ی این مدار که زیر مجموعه مدار پاور است همان طور که گفته شد تامین برق مورد نیاز برای کارکردن لامپ های فلور سنت است.
یکی از عمده مشکلات در مانیتور و یا تلویزیون های LCD تاریک شدن صفحه نمایش است در حالی که دستگاه ( تلویزیون ) روشن بوده و در حال پخش برنامه است و صدای برنامه به خوبی مانند حالت عادی شنیده می شود. پس مشکل چیست و چرا صفحه نمایش تاریک شده است. دلیل تاریک شدن صفحه نمایش یه دلیل اصلی داره که به ترتیبب اولویت اغز کم به زیاد در اینجا گفته می شود.
اولین مورد که به فکر خطور میکند خرابی و سوختن پنل است ، بله این نیز ار دلایل تاریک و یا به عبارتی سیاه شدن صفحه نمایش و یا کلا سفید شدن صفحه نمایش است که باید در چنین مواقعی پنل تعویض شود زیرا به دلیل ماهیت ساختاری پنل نمی توان پنل را تعمیر کرد و به عبارتی پنل قابل تعمیر نیست. مورد بعدی که می تواند باعث تاریک شدن صفحه نمایش شود سوختن لامپ های فلورسنت می باشد که وقتی این لامپها بسوزند دیگر نوری در پنل وود ندارد و از آنجایی که پیکس ها که اجزای تشکیل تصویر هستند از خود نوری ندارند بنابراین تصویری دیده نمی شود و در این مورد نیز باید لامپ ها تعویض شوند.
در مورد بعدی که بالاترین احتمال را دارد خرابی برد های ولتاژ می باشد زیرا اگر این بخش یعنی مدار های ولتاژ نیز خراب شود برق مورد نیاز لامپ های فلورسنت تامین نشده باعث خاموشی لامپ ها خواهند شد و نتیجه این که مجددا نوری در صفحه نمایش وجود ندارد و صفحه تاریک خواهد شد .برعکس دو گزینه قبلی یعنی پنل و لامپ های فلور سنت که فقط باید تعویض شوند برد های ولتاژ قابل تعمیر می باشد زیرا یک مدار الکترونیکی بوده که میتوان آن را عیب یابی کرده و قطعات سوخته در این بخش و یا برد را تعویض مرد تا مجددا برد های ولتاژ بتواند کار کند.
در مرکز تعمیرات سخت افزار تعمیرات انواع تلویزیون ها عیب یابی و تعمیر می شوند که می توان به این موارد اشاره کرد.تعمیرات تلویزیون های سامسونگ – تعمیرات تلویزیون های ال جی – تعمیرات تلویزیون های هیتاچی – تعمیرات تلویزیون های سونی – تعمیرات تلویزیون های پاناسونیک و … .لازم به ذکر است که پس از نعمیرات دستگاه به مدت ۲۴ ساعت تست خواهد شد تا وقتی به دست مشتری میرسد دیگر مشکلی در تلویزیون باقی نماند.
جهت تعمیرات تلویزیون خود می توانید با این مرکر تماس بگیرید : ۰۲۱۸۸۹۵۹۱۰۷
آدرس » میدان انقلاب – حیابان کارگر شمالی – بعد از چهار راه نصرت – کوچه ی عبدی نژاد – پلاک ۱۸ – طبقه سوم.