تعمیرات مانیتور

تعمیرات مانیتور

تعمیرات تخصصی مانیتور

استفاده از مانیتورها در کنار رایانه ها یک مسله ی عادی شده است.مانیتورها از زمانی که کام\یوترها  پا بر عرصه ی وجود گذاشتندهمواره وجود داشتند زیرا ماهیت یک کامپیوتر به گونه ای است که وقتی کاری با استفاده از کامپیوتر انجام می دهید باید  در همان لجظه نتیجه ی کار را نیز ببینید که این خود از قدرتمند بودن و کامل بودن  کامپیوترها بر می خیزد.البته در زمانی که کامپیوترها تازه ساخته شده بودند جریان به این گونه نبود ولی خیلی سریع تغییرات و تحولات  در پیشرفت کامپیوترها اتفاق افتاده و باعث شد کامپیوترهایی به وجود بیایند که هرزمان بتوانید کار مورد نظر را در حین انجام نیز ببینید.ولی خب ساختار مانیتورهای امروزی با مانیتورهای زمان های گذشته بسیار متفاوت می باشد و مانیتورها با اجداد خود فاصله ای زیاد دارند ُ به عنوان مثال دیگر کم کم می توان گفت که خبری از مانیتورهاییکه پشت بزرگی داشتند که CRT نامیده می شدند نیست و ما شاهد ظهور مانیتورهای بسیار پیشرفته با صفحه نمایش های پرکیفیت هستیم مانیتورهایی مانند LCD – LED  و ….

مانیتورهای LCD و مشکلات آن ها

مانیتورهای ال سی دی از پر استفاده ترین مانیتورهایی هستند که در بازار امروز خرید و قروش می شوند و دارای ابعاد مختلف هستند و صفحه نمایش آن ها تصویر وضوح بالا و با کیفیتی را ارایه می دهند. در اینجا قصد داریم به صورت اجمالی در باره ی ساختار داخلی مانیتورهای LCD صحبت کتیم. به صورت  کلی مانیتور را اگر بخواهیم از نظر ساختار دسته بندی کنیم به این صورت خواهد بود ۱ – بدنه و قالب مانیتور : این بخش همان بدنه و طراحی ظاهری مانیتور  می باشد که شما می توانید ببینید و این طراحی و ظاهر در این که مورد انتخاب مشتری قرار بگیرد تاثیر بسیار زیادی دارد.همچنین علاوه بر طراحی هنرمندانه باید مانیتور دارای بدنه ای محکم باشد تا در صورت وارد آمدن ضربات کم بتواند دوام بیاورد و از مواد سبک ساخته شده باشد که برای این مورد از پلاستیک های فشرده استفاده می کنند که مواد و انتخاب خوبی برای تولید بدنه  برای  مانیتورها است. ۲ – صفحه نماس و یا پنل : این بخش  را می توان از اصلی ترین ساختار یک مانیتور تلقی کرد زیرا این وضوح تصویر است که در مانیتورها بسیار مهم می باشد  و عدم داشتن کیفیت خوب در نمایش تصاویر هم بر سلامت چشم مضر بوده و هم این که مورد قبول و استفاده قرار نخواهد گرفت. البته گرانترین و حساسترین بخش در مانیتورها نیز همین پنل می باشد. پنل یک مانیتور به ظربه حساسیت زیادی داشه و به دلیل ساختار ترد گونه ای که داری خیلی زود می شکند . ۳ – مین برد: این بخش همان طور که از نامش پیداست برد اصلی مانیتور و از ساختارهای داخلی بوده که تمام قطعات اصلی بر روی این برد قرار دارد و ورودی تصویر نیز به مین برد  منتقل  شده که مین  برد نیز این سیگنال های تصویری را پس از پردازش به پنل ارسال نی کند. ۴ – برد پاور و یا مدار تذیه : برد پاور در هر دستگاه الکترونیکی به مانند قلب آن است . وظیفه ی برد پاور در مانیتور رساندن برق مورد نیاز در ولتاژ و آمپراژ به بخش های مختلف مانیتور از جمله پنل مانیتور و برد اصلی است. در زیر مجموعه مدار تذیه مداری به نام های ولتاژ وجود دارد که در مانیتورهای LCD این مدار وظیفه تامین  برق مورد نیاز لامپ های فلورسنت است و کار این لامپ ها نیز روشن کردن صفحه نمایش به منظور تامین نور بکلایت می باشد تا بتوان تصاویر را به وضوح و شفافیت تماشا کرد. در این مورد نیز یکی از شایع ترین مشکلات در مانیتورهای ال سی دی همین سیستم بکلایت است. وقتی این بردهای ولتاژ بسوزد نور لاوپ ها قطع شده و در نتیجه صفحه نمایش تاریک خاهد بود و به دلیل این که بخش های ولتاژ در مانیتورها معمولا به خرابی و یا سالم بودن باقی قطعات مربوط نیست دیده می شود که مانیتور سالم و روشن است ( یعنی چراغ پاور آن روشن است ) در حالی که صفحه نمایش تاریک و سیاه است که این گونه ایرادات معمولا تا ۹۰ درصد به همین مدار های ولتاژ مربوط است ُ البته در مواردی هم سوختن لامپ های فلورسنت نیز باعث این ایراد می شود.

وقتی چراغ پاور یک مانیتور روشن باشد می توان اطمینان داشت که تا ۸۰ درصد مانیتور سالم بوده و این بکلایت است که دچار خرابی شده اسست زیرا روشن بودن چراغ پاور دلالت بر روشن و سالم  بودن مین برد دارد و سالم بودن مین برد و همینطور روشن بودن آن یعنی این که مدار پاور نیز سالم است و فقط می ماند هالی ولتاژ که به دلیل مسیر جدایی که در ساحتار مانیتور دارد معمولا به تنهایی می سوزد بدون این که بخش دیگر برد پاور خراب شده باشد.

مانیتورهای LED

در مورد ساختار تماما مانیتورهای LED نیز دقیقا ساختار مانیتورهای LCD را دارتد و فقط و فقط در یک مورد با هم متفاوت می باشند و آن هم در مدار و سیستم نور زمینه و یا همان بکلایت. همان طور که گفته شد در مانیتورهای LCD از لامپ های فلور سنت بر نوردهی بکلایت استفاده می شود ولی در مانیتورهای LED از لامپ های LED. استفاده از سیستم و لامپ های ال ای دی مزیت های زیادی دارد و یکی از همین مزیت ها خرابی دیر به دی و عمر طولانی این لاوپ ها بوده  که باعث می شود مانیتور به زودی مانند مانیتورهای LCD دچار خرابی بکلایت  نشوند و این که مصرف کمی داشته و دیگر خبری از مدارهای ولتاژ در مانیتورهای LED  نیست.

همچنن بهتر است بدانید که تصویری که مانیتورهای LED دارند بسیار بهتر و  با کیفیت  بهتری  نسبت به LCD بوذه زیرا بخش عمده ای از خوب بودن تصویر به نور زمینه نیز مربوط است و نور با کیفیت بهتر و فرکانس صحبح  می تواند تصویری بهتر را ارایه دهد که نتیجه کیفیت مطلوب تصاویر در مانیتورهای LED می باشد.

عیب یابی و تعمیرات تخصصی تمامی  برند های مانیتور در این مرکز انجام می شود و شما عزیزان می توانید در صورت خرابی مانیتور خود دستگاه را به این مرکز انتقال داده در عیب یابی و تعمیر شود..

تلفن تماس : ۰۲۱۸۸۹۵۸۳۷۵

آدرس : میدان انقلاب – خیابان کارگر شمالی – بعد  از چهار راه نصرت – کوچه ی عبدی نژاد – پلاک ۱۸ – طبقه سوم.